Поучни приказни

Велигденска приказна

11 април, 00:02
Велигденска приказна

Оваа едноставна животна приказна ќе ви открие дали сте богати...

Рецепти

Козињак

11 април, 11:12
Козињак

Со по 3 ленти се плетат 5 плетенки и се оставаат да отстојат&...

Енигматика

Енигматика

11 април, 00:01
Енигматика

Малку забава, малку енигматика ...     ...

ПОПУЛАРНО

Магијата на Велигден

2017-04-11 00:04:17
Магијата на Велигден
Велигден е денот кога љубовта плати висока цена за надежта да стане реалност. Токму тоа е значењето на Велигден, големиот христијански празник, денот кој се слави во чест на воскресението на Исус како

SITEPOPUSTI.MK

СЛИКА НА ДЕНОТ

  • Моќно

ИЗРЕКИ

„Еве гледате драги гледачи гумите му ги сменија за 8 секунди, а јас 2 дена одам на мајстор ми велат дојди утре, дојди утре....“ - Миленко Неделковски

Бисери на мудроста

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

25 април

2017-04-25 00:01:00
25 април

Во 1719 година, во Англија е објавен романот „Робинзон Крусо”.

© 2017 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус