Позитива, Мисли

Ако веруваш дека...

14 мај, 09:26

Ако веруваш дека добрината
Со добрина ќе се врати,
Токму ти биди оној
Кој денес некому добрина ќе прати!

 


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 2760 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус