Автомобили

PAMU – интелигентен автомобил на иднината

PAMU – интелигентен автомобил на иднината
26 февруари, 06:29

Неодамна Рено го претстави својот PAMU, интелигентен автомобил кој самиот си управува, се вклучува во сообраќајот и си бара слободен паркинг.

Како да го продолжите животниот век на гумите

Како да го продолжите животниот век на гумите
28 октомври, 06:43

Иако гумите спаѓаат во потрошен материјал кој треба често и навремено да се менува со цел да се добие безбедност при возењето, истите треба и правилно да се одржуваат.

Што се брзи гуми?

 Што се брзи гуми?
26 август, 12:59

Дали го имате слушнато терминот брзи гуми, дали знаете што се всушност брзи гуми?

Запознајте ја новата Ford Kuga

Запознајте ја новата Ford Kuga
23 јули, 06:35

 Со подобрен стил и изглед го задржува своето место во групата на најдобри сув возила. 

Почувствувајте ја разликата со Ford B-MAX

Почувствувајте ја разликата со Ford B-MAX
26 јуни, 08:10

Со своите одлични перформанси, примамливиот изглед и просторот кој го нуди, Ford B-MAX ќе го освои секој ваш поглед. B-MAX автомобилот е произведен според одличниот Ford Fiesta.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус