Автомобили

Британците најзадоволни од Škoda

Британците најзадоволни од Škoda
26 април, 12:01
Според истражувањето кое беше спроведено кај 46 илјади сопственици на автомобили во Велика Британија, најзадоволни се сопственицте на Škoda Yeti. На оваа листа покрај Yeti, Škoda има уште два модели: лимузината Superb и моделот Octavia.

Opel ADAM со награда за дизајн

Opel ADAM со награда за дизајн
18 април, 12:33

Opel и оваа година е добитник на наградата Red dot за најдобар дизајн, и тоа за моделот Opel ADAM.

Супер автомобилите McLaren P1 и Bugatti Veyron ќе бидат дел од филмот Need for Speed

Супер автомобилите McLaren P1 и Bugatti Veyron ќе бидат дел од филмот Need for Speed
09 април, 05:46

Љубителите на супер брзи автомобили ќе имаат можност да уживаат во трки со некои од најдобрите супер автомобили на филм.

Новата Honda Odyssey со вграден вакум систем за чистење

Новата Honda Odyssey со вграден вакум систем за чистење
03 април, 06:14

Развојот на технологијата од ден во ден сѐ повеќе оди напред. 

Toyota RAV4 - поголема ефикасност и подобрен дизајн

Toyota RAV4 - поголема ефикасност и подобрен дизајн
07 март, 12:02

Новиот редизајн донесе подобрување како во надворешниот изглед така и во ентериерот.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус