Автомобили

Volkswagen Буба

Volkswagen Буба
12 септември, 13:26

Убавецот кој пред 73 години дебитираше на светската автомобилска сцена, со продажба на 22 милиони примероци, денес повторно на патиштата, со подобрен дизајн и функционалност.

Очекувајте го новиот VW Golf Blue e-motion

Очекувајте го новиот VW Golf Blue e-motion
20 август, 15:34

Volkswagen Golf активно работи на усовршување на нивниот нов автомобил, VW Golf Blue e-motion. Тоа што овој автомобил го прави поразличен од другите е неговата моќ да користи батерии во замена за нафтени деривати.

Неодоливиот Mercedes-Benz (новата) A Class од септември во салоните низ Европа

Неодоливиот Mercedes-Benz (новата) A Class од септември во салоните низ Европа
30 јули, 15:15
По своето претставување на женевскиот авто-салон, во средината на март, овој прекрасен убавец од септември ќе се најде во продажните авто-салони низ Европа.

Прва « 4  5  6  7  8  » Последна 

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус