Чаеви и масти

Време е за чај од липа

Време е за чај од липа
23 мај, 04:08

Липата е природно средство за опуштање и смирување, го зајакнува организмот, а се користи и при зголемена температура.

Народен лек за проширени вени

Народен лек за проширени вени
31 март, 04:51

Природата нуди многу лекови кои можат да ги ублажат и спречат проширените вени.
Невенот е една од тие природни билки која се покажа како добар лек за проширени вени.

Како да подготвите сируп и чај од ѓумбир?

Како да подготвите сируп и чај од ѓумбир?
14 март, 07:15

Ѓумбирот е лек за голем број болести, лек кој ќе ви даде енергија и ќе го зацврсти вашиот дух.

Мешавина која лечи чир

Мешавина која лечи чир
26 февруари, 07:34

Детоксикацијата со лимонада помага за лечење чир на желудник.


Прва « 1  2  » Последна 

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус