Фенг шуи

Фенг Шуи ве советува како да се ослободите од нередот во домот 1

Фенг Шуи ве советува како да се ослободите од нередот во домот 1
30 март, 07:04

Подготвени сте да сте ослободите од непотребните предмети? Почнете чекор по чекор и внесете нова енергија во вашиот дом.

Фенг шуи совети за подобро здравје

Фенг шуи совети за подобро здравје
04 февруари, 07:25

Со овие неколку едноставни совети ќе го подобрите вашето здравје и ќе имате благосостојба во вашиот дом.

Фенг шуи совети за одличен старт на Новата Година

Фенг шуи совети за одличен старт на Новата Година
28 декември, 07:02
Советите на фенг шуи секогаш имаат за цел да ја стимулираат позитивната енергија и да донесат здравје, мир и благосостојба. Покрај секојдневните ритуали за убав ден, древната уметност на акумулирање позитивна енергија подучува како успешно да се започне секоја година и домот да се подготви за пречек

Сол и жалфија против негативната енергија во домот

Сол и жалфија против негативната енергија во домот
16 декември, 08:11

Ритуалот на чистење на домот дава чувство на смиреност и среќа, истакнувајќи ги нашите позитивни ставови и намери.

Едноставни и практични фенг шуи совети

Едноставни и практични фенг шуи совети
24 ноември, 10:00

Уредувањето на домот според кинескиот фенг шуи метод во светот зема сѐ поголем замав. 


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус