Фенг шуи

Совети за уредување на дневната соба според Фенг Шуи

Совети за уредување на дневната соба според Фенг Шуи
23 март, 00:02
Дневната соба е просторот во кој го поминуваме најголемиот дел од времето. Поради тоа оваа просторија треба да биде удобна, уредена по наш вкус, да ни буди пријатни чувства, да нè опушта и релаксира. 

Внесете ги 5-те елементи на фенг шуи во вашиот дом

Внесете ги 5-те елементи на фенг шуи во вашиот дом
10 март, 02:22

Во трката на животот сè почесто сме под стрес и не наоѓаме време и начин да се опуштиме. Петте елементи го враќаат мирот кој ни е потребен за да се ослободиме од стресот и носат добра енергија во домот.

Фенг шуи совети за слабеење

Фенг шуи совети за слабеење
25 февруари, 12:50
Поврзаноста на фенг шуи и слабеењето е многу добро објаснето во книгите на стручните лица кои се занимаваат со оваа тема. Во нив има безброј примери кои многу добро ја објаснуваат оваа врска, а ние во продолжение ќе издвоиме само неколку од нив, оние кои сметавме дека се најделотворни, најефикасни и

Фенг Шуи советува како да ги поттикнете децата да учат

Фенг Шуи советува како да ги поттикнете децата да учат
01 февруари, 00:02

Примената на фенг шуи советите за работното катче на вашето дете овозможуваат добар проток на енергијата, а со тоа и ефикасно и продуктивно користење на времето посветено на учење.

Кратки фенг шуи совети за подобар живот

Кратки фенг шуи совети за подобар живот
08 јануари, 07:25

Доколку сакате да го подобрите животот, да внесете мир и хармонија во домот и да создадете пријатна и топла атмосфера, следете ги неколкуте кратки фенг шуи совети и верувајте, резултатите ќе бидат неизоставни.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус