Фенг шуи

Фенг шуи љубовни и брачни совети

Фенг шуи љубовни и брачни совети
06 декември, 03:00

Денешните фенг шуи совети се однесуваат на љубовниот живот, брачната хармонија и позитивната енергија меѓу партнерите.

Фенг шуи и боите на облеката

Фенг шуи и боите на облеката
01 ноември, 06:53

Изборот на бојата на облеката е уште еден од многуте дневни фенг шуи ритуали за хармонија и благосостојба.

Фенг шуи дневни ритуали за убав ден

Фенг шуи дневни ритуали за убав ден
28 октомври, 05:34

Фенг шуи се практикува илјадници години наназад, а оние кои ги следат советите на ова древно учење во својот живот внесуваат здравје, хармонија, благосостојба и среќа.

Фенг шуи ве советува како да внесете љубов и среќа во спалната соба

Фенг шуи ве советува како да внесете љубов и среќа во спалната соба
28 септември, 06:27

Според фенг шуи филозофијата, спалната соба е најважната соба во домот.

Фенг шуи во вашиот тоалет

Фенг шуи во вашиот тоалет
24 јули, 07:57

Кога станува збор за тоалетот и бањата и за нивно уредување, фенг шуи техниката посветува посебно внимание, бидејќи според неа тоалетот и бањата ја претставуваат финансиската состојба на луѓето во домот. 


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус