Фенг шуи

Фенг шуи во вашата трпезарија

Фенг шуи во вашата трпезарија
12 јуни, 18:15

Според фенг шуи, поставеноста на трпезаријата е од особена важност, ако се сака да се има правилен проток на виталната енергија во целиот дом.

Фенг шуи во вашата кујна

Фенг шуи во вашата кујна
06 јуни, 19:04

Ако постои место во домот кое е олицетворение на љубовта, исхраната, знаењето и здравјето, според фенг шуи тоа секако е кујната, па поради тоа уредувањето на оваа просторија по оваа техника е една од најважните работи за кои се залага ова учење.

Како да ја уредите вашата градина?

Како да ја уредите вашата градина?
25 март, 11:14

Кинеската градина воспоставува рамнотежа меѓу Јинг и Јанг, ја внесува хармонијата во вашиот двор, што позитивно ќе влијае на вашето расположение.

Фенг Шуи ве советува како да се ослободите од нередот во домот 2

Фенг Шуи ве советува како да се ослободите од нередот во домот 2
05 февруари, 07:02

Чистењето не нередот не значи само ослободување од непотребните предмети. Следејќи ги техниките на Фенг Шуи, ќе се ослободите од старите емоционалните стеги и недостигот на енергија.

Значењето на боите во домот

Значењето на боите во домот
24 август, 16:17
Кога одлучувате каква боја да бидат предметите во вашиот дом, за да си го олесните изборот водете се според теоријата за петте елементи. Бела боја - ја симболизира цврстината, а се препорачува поради фактот што ги истакнува другите предмети и бои во просторот.

Прва « 2  3  4  5  6  » Последна 

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус