Филм

„Ted”

„Ted”
10 декември, 15:51

Американската комедија „Тед” е долгометражно режисерско деби на Set MacFarlane.

„Tengo ganas de ti”

„Tengo ganas de ti”
02 ноември, 16:55
„Tengo ganas de ti” е втор роман на италијанскиот писател Federico Moccia според кој е снимен и истоимениот филм.  

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises
17 август, 14:32

Поминаа осум години откако Бетмен (Кристијан Бејл) исчезна и од херој стана бегалец. Превземајќи ја одговорноста за смртта на Харви Дента, витезот на темнината жртвуваше сè што треба за повторно да му служи на доброто.

„Австралија“

„Австралија“
17 август, 02:58

Доколку сеуште не сте го гледале, Ви го препорачуваме Австралија, филм од 1998, романтична и авантуристичка приказна која во себе крие порака за човечкото во нас, нешто што не смееме никогаш да го заборавиме.


Прва « 10  11  12  13  14  » Последна 

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус