Филм

„Ное”

„Ное”
26 ноември, 00:03

Библиската приказна во која е прикажан животот на Ное и неговото семејство е тема на филмот „Ное” („Noah”) кој треба да почне да се прикажува во киносалите ширум светот кон крајот на март, идната година.

„P. S. I love you“ – потресна драма за животот на млад брачен пар

„P. S. I love you“ – потресна драма за животот на млад брачен пар
18 ноември, 12:57

Во животот кога најмалку очекувате да ја сретнете вистинската љубов нештата сами ќе се подредат и ќе ве вовлечат во нова животна авантура.

Дали Gravity е главниот претендент за Оскар?

Дали Gravity  е главниот претендент за Оскар?
12 ноември, 06:51

Gravity е вистинско ремек-дело, филм во кој толку реално е претставена вселената, што имате впечаток дека екипата навистина снимала токму.

„Крајот на светот“

„Крајот на светот“
08 ноември, 00:32

12 барови, петмина „мускетари“, една девојка и неочекувана инвазија на градот.

Хич - романтична комедија

Хич - романтична комедија
17 октомври, 06:43

Романтичната комедија Хич посветена на мажите и нивната несигурност кога станува збор за состаноци со девојките е филм кој се гледа повеќе пати и никогаш не е здодевен.
 


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус