Фотки и видеа

Итро куче

Итро куче
17 март, 12:52

Сопствениците му забраниле на нивното куче да се качува на креветот. 
Додека се тие дома, тоа ги почитува нивните наредби, но што се случува кога тие не се дома? Дали и тогаш кучето ги почитува наредбите? 

Го ризикуваше својот живот за да го спаси кучето

Го ризикуваше својот живот за да го спаси кучето
12 февруари, 00:01

Норвежанецот Оув Карлсен го привлече вниманието на јавноста со неговиот херојски подвиг.

Што мислеа кога се погледнаа во огледало?

Што мислеа кога се погледнаа во огледало?
17 јануари, 00:38

Се сеќавате на прашањето кое маќеата на Снежана го постави пред огледалцето:

Близначиња кои не сфаќаат дека се родени

Близначиња кои не сфаќаат дека се родени
14 јануари, 00:07

Преслатки близначиња кои сè уште не сфатиле дека се родени.

Како ќе препознаете дека лустерот е од Кина?

Како ќе препознаете дека лустерот е од Кина?
24 декември, 00:03

Лесно е да ја дознаете земјата на потекло на производот.


ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

21 Октомври

21 Октомври

Слободата како збор постоел од дамнина, но во историјата за прв пат се појавува јавно напишан на знаме во 1774 - та година.

© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус