Фотки и видеа

Девојчето кое ги руши рекордите на youtube

Девојчето кое ги руши рекордите на youtube
22 октомври, 14:46

Малата Јоди ги изненади сите

Тројца против еден автомобил

Тројца против еден автомобил
14 септември, 22:52

Што ли мислеа овие... Тие да мислеа ќе беше поинаку. 

Да не ти се верува

Да не ти се верува
22 август, 15:26

И 100 пати да го гледаш нема да си поверуваш!

Музички талент

Музички талент
21 август, 15:34

„Слушни ме мајко стара” во изведба на Ахмет


© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус