Фотки и видеа

Зошто е предност да се има кабриолет?

Зошто е предност да се има кабриолет?
21 декември, 00:36

Искрено, не знам дали успешното паркирање е поради кабриолетот или поради возачката?!

Овен нападна рибар

Овен нападна рибар
18 декември, 13:03

Освен луѓето и овните знаат да се забавуваат кога им е досадно.

Фотки кои ќе ве насмеат до солзи

Фотки кои ќе ве насмеат до солзи
12 декември, 00:24

Како што некои луѓе имаат животински карактеристики да викаат, да скокаат, да испуштаат чудни крикови... така и животните некогаш се однесуваат како луѓе.

Необични моменти

Необични моменти
09 декември, 00:26

Кој ќе го пронајде единствениот излез за нинџите?

Сè е исто само ние не

Сè е исто само ние не
06 декември, 00:20

Е ова е добар пример за да се објасни поимот релативност.


ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

21 Октомври

21 Октомври

Слободата како збор постоел од дамнина, но во историјата за прв пат се појавува јавно напишан на знаме во 1774 - та година.

© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус