Фотки и видеа

Видео – како се шири добрината

Видео – како се шири добрината
28 септември, 06:40

Ова видео ќе ви помогне да ја согледате единствената можност за да го промените светот. Со само една мала промена кај себе можете да го промените цел свет. 

Урнебесна венчавка

Урнебесна венчавка
27 септември, 06:12

Младоженци какви не сте виделе досега!

Ве молам отворете!

Ве молам отворете!
11 август, 07:04

Како е кога некој ќе ви ја затвори вратата пред нос?

Непоканет гостин

Непоканет гостин
08 август, 07:02

Погледнете само како ќе го направи тоа!

Неуспешен обид за спасување

Неуспешен обид за спасување
27 јуни, 06:58

Група поддржувачи на еден добар гест се сведоци на ужасна сцена. 


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

19 Мај

19 Мај
Во 1962 година во САД, светски познатата пејачка Мерлин Монро, во чест на 45 - от роденден на тогашниот претседател Џорџ Кенеди, го испеа препевот на песната „Happy Birthday Mr. President”
© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус