Фотки и видеа

Невозможна мисија

Невозможна мисија
21 јуни, 00:14

Што ли се обидува да направи кучето?

Скриен хрчак

Скриен хрчак
18 јуни, 00:40

Хрчакот стои скриен, но не знае ни самиот од што се плаши. 

И животните знаат да бидат идиоти

И животните знаат да бидат идиоти
15 јуни, 06:00

Погледнете колку се не фер.

Мачка го гушка своето маче

Мачка го гушка своето маче
12 јуни, 08:12

Прекрасно видео каде мачка го гушка своето мало маченце. 

Најтвитерџиска молба

Најтвитерџиска молба
09 јуни, 18:31

Еве што објави еден твитергија, цитирам: 


ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

21 Октомври

21 Октомври

Слободата како збор постоел од дамнина, но во историјата за прв пат се појавува јавно напишан на знаме во 1774 - та година.

© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус