Фотки и видеа

Минути за најдобрите

Минути за најдобрите
09 јуни, 10:00

Најдобри за месец април!

Кастинг на бензиска пумпа

Кастинг на бензиска пумпа
23 мај, 07:12

Не се знае кога ќе дојдат нашите 5 минути. За некои тоа може да се случи додека точат гориво. 

Куче танцува на ритамот од Еминем

Куче танцува на ритамот од Еминем
20 мај, 07:39

Куче танцува на ритамот од Еминем.


ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

7 Декември

7 Декември
Во 1914 година во Европа, започнала Првата светска војна, позната во историјата уште и како Големата војна и Војната на нациите. Во бојните полиња кои ги имало насекаде низ Европа, биле мобилизирани н
© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус