Хороскоп и Нумерологија

Најдобрите карактеристики на Стрелецот

Најдобрите карактеристики на Стрелецот
09 јануари, 03:44

Стрелците се прекрасни знаци со толку многу добри карактеристики, што ќе помислите дека се совршени.

Љубовни совети за врска со Шкорпија

Љубовни совети за врска со Шкорпија
07 ноември, 06:09

Што е тоа што ги возбудува, како да го привлечете нивното внимание и да ги задржите крај себе?

Најдобрите карактеристики на хороскопските Девици

Најдобрите карактеристики на хороскопските Девици
24 август, 00:01

Периодот од 23 август до 22 септември е период на Девицата – хороскопски знак кој ќе ве изненади со своите добри карактеристики.

Што сакаат Раковите во кревет

Што сакаат Раковите во кревет
15 јули, 06:33

Доколку вашиот партнер во хороскоп е Рак, еве неколку нешта кои луѓето со овој знак ги сакаат, кога станува збор за интимниот живот.

Што сте во хороскоп според Маите

Што сте во хороскоп според Маите
07 јуни, 06:42

Тајните на Маите можеби засекогаш ќе останат мистерија. Нивната посветеност на времето, ѕвездите, Сонцето и Месечината ги збогатила со знаење кое и денес не е целосно откриено, а нивниот астролошки календар се смета за еден од најдобрите и најточните.


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус