Хороскоп и Нумерологија

Значење на броевите што недостасуваат

Значење на броевите што недостасуваат
23 мај, 01:28

Повеќето нумеролози сметаат дека и отсуството на некој број има значење

Љубовни совети за врска со Бик

Љубовни совети за врска со Бик
10 мај, 00:53

Доколку сте во врска со Бик, обратете внимание на следните нешта, кои се надеваме ќе ви помогнат да ги разберете лицата кои во хороскоп се Бикови, и секако да најдете добар заеднички јазик со нив.

Како да го/ја заведете ако во хороскоп е Овен?

Како да го/ја заведете ако во хороскоп е Овен?
29 март, 00:51

Доколку ви се допаѓа личност која според хороскопот е Овен, сигурно се прашувате што сакаат овие горди личности и што би можело да им го привлече вниманието.  

Што кажува вашето име за вас?

Што кажува вашето име за вас?
31 јануари, 00:02

Според нумерологијата, секое име има значење кое кажува нешто за личноста која го носи и не случајно го добила.

 

Љубовни совети за врска со Водолија

Љубовни совети за врска со Водолија
26 јануари, 03:32

Водолиите се интересни знаци, со сите свои позитивни и негативни страни живеат во свој свет, впрочем како и останатите знаци од зодијакот.


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

6 Јуни

6 Јуни

Во 1799 година, во Москва е роден познатиот руски поет и основач на модерната руска литература, Александар Сергеевич Пушкин.

© 2023 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус