Хороскоп и Нумерологија

Стрелите на Питагора

Стрелите на Питагора
12 јануари, 00:26

Дознајте кои се силните страни на вашиот карактер. 

Што кажува денот на раѓање за вас?

Што кажува денот на раѓање за вас?
21 октомври, 06:52
Според астрологијата, деновите од седмицата се тесно поврзани со некои особини кои ги карактеризираат лицата родени во тие денови.    

Какви се Вагите во врска

Какви се Вагите во врска
26 септември, 06:46

Кога станува збор за љубовта и врските, Вагите не ги кријат своите чувства и не се штедат да ѝ покажат на саканата личност колку многу се грижат за неа. За возврат го очекуваат истото – да им покажете дека се сакани.

Како Меркур влијае врз хороскопскиот знак Девица

Како Меркур влијае врз хороскопскиот знак Девица
01 септември, 07:17

Секој хороскопски знак е под влијание на некоја планета која на некој начин ги одредува квалитетите на знакот. Со Девицата (и Близнаците) владее Меркур, планета која е уникатна по многу нешта.

Астро совети за секој хороскопски знак

Астро совети за секој хороскопски знак
22 август, 15:15

Што сѐ ќе се случува со нас веќе одамна се знае, но исто така се знае и што сѐ треба да направиме за да го подобриме нашиот карактер.


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

6 Јуни

6 Јуни

Во 1799 година, во Москва е роден познатиот руски поет и основач на модерната руска литература, Александар Сергеевич Пушкин.

© 2023 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус