Хороскоп и Нумерологија

Што кажува вашата карта на раѓање за вас

Што кажува вашата карта на раѓање за вас
03 март, 02:06

Картите кои ги користиме за покер, реми, макао и останатите забавни игри некогаш одамна биле наменети за сосема друга цел. Овие карти потекнуваат од еден древен систем сличен на Тарот и нивната главна цел била да укажат на некои карактерни црти на личноста.

Совршен одмор според вашиот хороскопски знак

Совршен одмор според вашиот хороскопски знак
15 февруари, 00:05

Кога би имале можност да отидете каде што ќе посакате, кое место би го избрале за одмор?

Најдобрите и најлоши комбинации на хороскопските знаци

Најдобрите и најлоши комбинации на хороскопските знаци
15 јануари, 00:03
Дванаесетте знаци на Зодијакот може одлично или просечно да се согласуваат меѓу себе, а не ретко комбинациите се навистина лоши. На кратко ги претставуваме сите комбинации за секој хороскопски знак одделно, кои комбинации се најдобри за врска, кои се релативно добри, но и оние кои може да се по

Исхраната и хороскопскиот знак

Исхраната и хороскопскиот знак
04 јануари, 00:00

Не секоја храна има подеднакво влијание врз сите луѓе. Повеќе фактори влијаат врз корисноста или штетноста на одредена храна или начин на исхрана врз организмот.

Најдобрите карактеристики на Јарецот

Најдобрите карактеристики на Јарецот
02 јануари, 02:36
Јарците се единствените знаци кои никогаш не даваат лажни ветувања и не прифаќаат обврски кои не можат да ги завршат. Овие чудесни знаци се многу одговорни, вредни и стабилни, всушност тие се најстабилниот знак на зодијакот. Ако Јарец ви вети нешто, бидете сигурни дека ќе го одржи своето ветување.&n

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

6 Јуни

6 Јуни

Во 1799 година, во Москва е роден познатиот руски поет и основач на модерната руска литература, Александар Сергеевич Пушкин.

© 2023 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус