Инспиративни слики

Не суди им на другите

Не суди им на другите
13 мај, 08:45

Сечиј живот има свои болки и страдања, иако на прв поглед не се забележуваат. Не судете им на другите. Обидете се да ги разберете и потрудете се да им помогнете.

Чекор по чекор до целта

Чекор по чекор до целта
05 мај, 08:59

Секој нов чекор ве носи поблиску до целта. Можеби сè уште сте далеку од исполнување на вашите сништа, но ако застанете на половина пат, никогаш нема да стигнете на целта.

Љубов...

Љубов...
24 април, 08:50

За љубовта не постои вистинско време и место. 

Сподели радост

Сподели радост
06 април, 06:29

Илјадници свеќи може да се запалат од една иста свеќа, а притоа да не ѝ се намали животниот век.

Подадената рака е голема помош

Подадената рака е голема помош
27 март, 00:46

Барај некој кој нема да те остави сам кога ќе се соочиш со проблеми.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус