Инспиративни слики

Секој ден е значаен

Секој ден е значаен
20 март, 08:17

Учи од вчерашниот ден.

За добрината...

За добрината...
16 март, 10:27

Ниеден чин на добрина, па колку и да изгледа мал и неважен, никогаш не е залуден.

Нови хоризонти

Нови хоризонти
13 март, 06:45

Не дозволувајте грешките да ве одвратат од целта. Учете од нив и гледајте кон иднината, а стекнатото искуство ќе ви помогне да не ги повторите истите грешки.

Промени ...

Промени ...
07 март, 10:02

Ние мора да бидеме промената која самите сакаме да ја видиме.

Кога имаш цел пред себе...

Кога имаш цел пред себе...
04 март, 08:32

Патиштата секогаш се отвораат за човекот кој знае каде се упатил.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус