Инспиративни слики

Осветли го својот пат

Осветли го својот пат
25 јануари, 10:33

Додека се трудиме да создадеме светлина за другите, несвесно го осветлуваме нашиот сопствен пат.

Слушај што ти шепоти надежта

Слушај што ти шепоти надежта
20 јануари, 08:09

Не откажувај се, секогаш постои надеж и решение, но само оние кои веруваат може да го најдат. 

Малку инспирација за здрава мотивацијa

Малку инспирација за здрава мотивацијa
27 декември, 06:59

Дневна доза инспирација само за ваша мотивација!

Ѕвездичка

Ѕвездичка
23 декември, 06:37

Секоја личност е како мала ѕвездичка која има право на своја светлина, затоа помалку гледајте со очите, а повеќе со срцето

Замисли свет на љубов и добрина

Замисли свет на љубов и добрина
19 декември, 04:29

Замислете каков ќе биде светот, ако секое утро секој од нас помисли како да им помогне на другите, наместо да размислува само за себеси.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус