Интересно

Кој вели дека кучето е најдобар пријател на човекот?

Кој вели дека кучето е најдобар пријател на човекот?
06 мај, 05:09

Американецот Кејси Андерсон има многу убаво и необично милениче, верувале или не, тој дома си чува гризли мечка.

Зошто токму 1 Мај е ден на трудот?

Зошто токму 1 Мај е ден на трудот?
01 мај, 00:01

Сè започна во далечната 1886 година, во Чикаго, кога работниците излегоа на штрајк барајќи да се воведе 8 часовно работно време. Демонстрациите низ Чикаго завршија со брутални напади на полицијата, а дел од демонстрантите беа убиени.

Девојчето „Могли” од африканскиот див свет

Девојчето „Могли” од африканскиот див свет
26 април, 07:24

Приказната за Могли од џунглата прерасна во вистинска животна приказна.

Најлошиот татко на светот!

Најлошиот татко на светот!
24 април, 01:15

Дејв Енглдоу без конкуренција е најлошиот татко на светот!

Овој необичен човек започнал да ја фотографира ќеркичката Алис Би за да ѝ остави спомени од нејзиното детство.

Незаборавните улоги на Дензел Вашингтон

Незаборавните улоги на Дензел Вашингтон
17 април, 10:51

Во 2012 се појави во „Flight”, улога која му донесе дури 12 номинации и награда за најдобар актер на Афро - Американската асоцијација на филмски критичари, награда за најдобар црн актер и награда за посебни достигнувања.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус