Интересно

Незаборавните улоги на Дензел Вашингтон

Незаборавните улоги на Дензел Вашингтон
17 април, 10:51

Во 2012 се појави во „Flight”, улога која му донесе дури 12 номинации и награда за најдобар актер на Афро - Американската асоцијација на филмски критичари, награда за најдобар црн актер и награда за посебни достигнувања.

Креативна пензионерка

Креативна пензионерка
14 април, 09:57

Русинката Олга Костина не е обична пензионерка. 

Актерите кои се криеа зад маската на Бетмен

Актерите кои се криеа зад маската на Бетмен
04 април, 15:00

Бетмен, човекот лиљак, неуморно бдее над Готам уште од далечната 1943 година кога за прв пат се појави на големото платно.

Куќа над езерото Хјурон

Куќа над езерото Хјурон
24 март, 07:21

Во езерото Хјурон е изградена уникатна куќа која навидум лебди над водата.

Каков тип на шеф имате вие?

Каков тип на шеф имате вие?
19 март, 08:38

Постојат различни карактери со кои ќе се сретнете на работното место. Има шефови кои постојано се над вас, има и такви кои се поставуваат како ваши пријатели.


© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус