Интересно

Кои од познатите ги променија своите имиња

Кои од познатите ги променија своите имиња
07 ноември, 11:32

Лесно е да се сетите на познатите кога ќе ви го кажат нивното артистичко име, но за вистинските имиња нема ни да помислите како би можеле да звучат.

Гинисови рекорди

Гинисови рекорди
05 ноември, 11:11

Најдолгите уши на светот!

Како се уредени канцелариите на поголемите ИТ фирми во светот

Како се уредени канцелариите на поголемите ИТ фирми во светот
02 ноември, 16:58

Работната средина влијае врз мотивираноста и креативноста на вработените.

Мистериозниот мајмун од Флорида конечно е пронајден!

 Мистериозниот мајмун од Флорида конечно е пронајден!
29 октомври, 12:59

Корнелиус, мистериозниот мајмун кој три години живеел на Флорида, деновиве беше пронајден, со што заврши неговата неверојатна авантура.

Запознајте ја Abbie Girl – најпознатото куче сурфер

Запознајте ја Abbie Girl – најпознатото куче сурфер
23 октомври, 18:51

Abbie Girlе австралиско куче овчар, носител на светскиот рекорд за сурфање. 


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

14 април

14 април

На денешен ден се навршуваат 17 години од смртта на Видое Подгорец, еден од најплодните македонски писатели, поет, романсиер, патописец и раскажувач.

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус