Интересно

Неверојатни животински камуфлажи

Неверојатни животински камуфлажи
16 март, 09:58

Совршената камуфлажа која ја прават некои животни, на момент ќе ве натера да се запрашате дали на фотографиите кои ќе ги видите во статијата воопшто има некое животно, или на нив има само листови и дрва?

Google трикови кои ќе ве заинтересираат

Google трикови кои ќе ве заинтересираат
13 март, 07:13
Во полето за пребарување внесете elgoog.im т.е. Google, само напишан обратно, почнувајќи од крајот кон почетокот на зборот. На вашиот монитор ќе се појави Google  пребарувачот, со име напишано обратно, како да го гледате на огледало.

Уметничка илузија насликана на тела

Уметничка илузија насликана на тела
05 март, 07:44

Разлики помеѓу работата на двата уметници скоро и да нема, а тоа можете да го заклучите и самите од фотографиите кои што следат.

14 годишно момче - генијален фотограф

14 годишно момче - генијален фотограф
02 март, 07:44

Зев е мал генијалец кој има неверојатен талент за надреални фотографии. Благодарение на неговиот талент и бујната фантазија, Зев создава прекрасни надреални автопортрети.

Како изгледа вистинскиот замок на заспаната убавица

Како изгледа вистинскиот замок на заспаната убавица
28 февруари, 00:34

Нојшванштајн е еден од најубавите замоци во Европа. Дневно го посетуваат 6 000 луѓе, особено во летниот период, или околу 1.3 милиони годишно.


© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус