Интервјуа

Уличен спорт – мотивација за младите во Македонија

Уличен спорт – мотивација за младите во Македонија
21 февруари, 07:00

Еден од повеќето момци кои се одлучиле своето слободно време да го користат за вежбање на овој спорт е Бране Цвијетиќ од Скопје. Со своите 16 години подготвен е...

Солена Соба за здравје без антибиотици

Солена Соба за здравје без антибиотици
13 мај, 06:44

Иако во светот одамна се знае за лековитата моќ на солената соба, во нашата земја за жал сè уште не се придава доволно значење на она што значи лекување по природен пат и превентивно делување во насока на чување на здравјето. 

Новак Џоковиќ - Јас сум емотивен, таков и ќе останам

Новак Џоковиќ - Јас сум емотивен, таков и ќе останам
29 март, 05:45

Тој сè уште е скромен и за него не е крај додека не се означи дека е готово. Едноставен е, шармантен и има силна волја за да успее.
Но најважно е дека тој е виртуоз со тенискиот рекет и благодарение на цврстиот карактер тој успеа да биде светски рекет број еден.ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

7 Декември

7 Декември
Во 1914 година во Европа, започнала Првата светска војна, позната во историјата уште и како Големата војна и Војната на нациите. Во бојните полиња кои ги имало насекаде низ Европа, биле мобилизирани н
© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус