Каде на одмор...

Попова Шапка

Попова Шапка
16 јануари, 09:45

Време е на зимски распуст, па љубителите на снегот, зимските спортови и зимската идила може да се рекреираат во зимско - рекреативниот туристички центар Попова Шапка.

 

Овие се најромантичните градови во светот

Овие се најромантичните градови во светот
08 октомври, 00:06
Замислете романтично патување во есен. Колку е само убава помислата дека токму есента е идеалното годишно време за патување за сите оние кои се вљубени и романтични. Од некоја необјаснива причина љубовта некако најмногу се чувствува во есен. Дали за тоа се виновни есенските бои или дождливото есенс

На одмор низ Македонија

На одмор низ Македонија
03 август, 03:23

Сте размислувале ли некогаш наместо да одите на одмор во некои од соседните земји, одморот да го поминете на домашен терен, во нашата Македонија?

Кушадаси

Кушадаси
13 јули, 07:41

Летувањето во некоја од приморските земји речиси секогаш е примамливо и убаво, но доколку оваа година за ваша дестинација ја изберете Турција бидете сигурни дека нема да погрешите во вашиот избор.

Незаборавната Бора Бора и островите на Ксамил

Незаборавната Бора Бора и островите на Ксамил
04 јули, 09:01

Патувањето до Ксамил беше вистинско уживање. Го започнавме преку граничниот премин Меџитлија, по автопатот низ Грција, преку преминот кај Игуменица (избегнувајте го преминот кај Јанина, патот е многу подобар низ Игуменица), па на сплавот кај Бутринт и пристигнавме во Ксамил.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус