Каде на одмор...

Каде на одмор – кај јужниот сосед или во Албанија?

Каде на одмор – кај јужниот сосед или во Албанија?
17 јуни, 00:02

Додека за летувањето кај јужниот сосед речиси сè е познато, многумина имаат дилеми за Албанија, поточно за Ксамил, можеби поради тоа што не знаат што да очекуваат, или можеби поради негативните искуства на поединци.

За Нова Година во Дубровник

За Нова Година во Дубровник
20 ноември, 00:15

Ако сè уште се двоумите каде да одите за дочекот на Нова Година, ви предлагаме да го посетите Дубровник.

Банско

Банско
09 ноември, 06:42

Есента е најубавото годишно време за прошетки во природа и за прошетки на чист воздух.

Ова мора да го посетите кога ќе одите во Египет

Ова мора да го посетите кога ќе одите во Египет
22 август, 00:38

Државата Египет, во која голем дел од територијата се состои од пустински предели и низ која минува реката Нил по чија долина се најплодните полиња, е една од најпосакуваните туристички дестинации. 

Сте слушнале ли за Сејшелските острови?

Сте слушнале ли за Сејшелските острови?
20 август, 13:05

Дали некогаш сте сонувале за одмор кој ќе ги задоволи сите ваши вкусови и ќе ги исполни сите ваши желби, замисли и идеи?


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус