Книга

„Будење” од Антони Ди Мело

„Будење” од Антони Ди Мело
07 ноември, 07:18

Читајќи ја оваа прекрасна книга пробајте искрено да сознаете нешто повеќе за вас самите. Тоа е исто како кога би читале медицински прирачник и се запрашувате дали ги чувствувате некои од наведените симптоми. Тие ќе ви откријат нешто сосема ново за вас, нешто за што ниту сте сонувале.

Што да читате ова лето?

Што да читате ова лето?
04 јуни, 04:43

Ви ја препорачуваме „Времето на лалињата“, светски бестселер од холандската писателка Дебора Могах. 

Најголемиот трговец на светот - Ог Мандино

Најголемиот трговец на светот - Ог Мандино
30 април, 09:37

Најголемиот трговец на светот е најголемата и најсентиментална приказна која е посветена на големиот трговец, кој во симбиоза со добрината, љубовта и единствениот систем на трговија, создал едноставна и уникатна филозофија за успех.

Покривите на Техеран

Покривите на Техеран
22 април, 09:20

Младиот Паша Шахид безгрижно ги минува летните ноќи на покривот од родителскиот дом, сонува за иднината и ги дели своите соништа со најдобриот пријател Ахмед.

Илјада неверојатни сонца

Илјада неверојатни сонца
26 март, 12:04

„Никој не може да ги изброи месечините кои одблеснуваат на неговите покриви, или илјадниците неверојатни сонца што се кријат зад неговите ѕидови”.


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус