Книга

Рецепт за вистинска среќа

Рецепт за вистинска среќа
11 декември, 07:03

„Рецепт за вистинска среќа” е разбирлива и корисна книга која ќе ви открие и ќе ве научи како да го задржите оптимизмот и да уживате во благодатите на среќното срце и душа, без оглед во какви околности се наоѓате.

Како да го излечите својот живот од Лујза Л. Хеј

 Како да го излечите својот живот од Лујза Л. Хеј
27 ноември, 07:33
Читајќи ја книгата ќе сфатиме дека ние не само што сме 100% одговорни за тоа што ни се случува во нашиот живот, туку и самите ги избираме проблемите со кои се соочуваме бидејќи сите тие носат значајна животна лекција која што мораме да ја научиме за да продолжиме понатаму.

Мудри – книга која може да ви го спаси животот

Мудри – книга која може да ви го спаси животот
18 октомври, 06:27

Во книгата ќе најдете мудри за различни болести кои доколку редовно ги практикувате ќе ви помогнат да си го вратите здравјето.

Најголемото чудо на светот - книга која прави чуда

Најголемото чудо на светот - книга која прави чуда
14 септември, 00:03

Светскиот бестселер на Ог Мандино, книгата која го обиколи светот и им го промени животот на илјадници кои ја прочитале е ремек дело кое ќе ви помогне да направите чуда во вашиот живот и да станете свесни за вашата вредност како човечки суштества.

Бестселери кои доживеаја филмска адаптација во 2014

Бестселери кои доживеаја филмска адаптација во 2014
05 септември, 06:39

Секоја година многу книги доживуваат филмска адаптација, но некои отскокнуваат од другите, некои едноставно се книги (и филмови) кои не смеете да ги пропуштите и не залудно се вбројуваат меѓу светските бестселери.


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

6 Јуни

6 Јуни

Во 1799 година, во Москва е роден познатиот руски поет и основач на модерната руска литература, Александар Сергеевич Пушкин.

© 2023 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус