Книга

„Искинатиот вел” од Естхер Гулшан

„Искинатиот вел” од Естхер Гулшан
25 август, 00:02

Многу ретко се случува во рацете да ни падне книга која поради интересната содржина не можеме да ја оставиме и ја читаме во еден миг, во еден здив.

Зошто вреди да се прочита „Inferno” на Ден Браун?

Зошто вреди да се прочита „Inferno” на Ден Браун?
18 јуни, 06:27
Ако со „Кодот на Да Винчи” Ден Браун нè поведе на едно незаборавно патување во светот на симболите, кодовите и тајните скриени во делата на Да Винчи, притоа поткопувајќи ја основата на христијанството, овој пат авторот нè води на едно ново незаборавно патување на кое главна

СВЕТЕЦОТ, СУРФЕРОТ И ДИРЕКТОРОТ

СВЕТЕЦОТ, СУРФЕРОТ И ДИРЕКТОРОТ
07 мај, 00:07

Ако сте подготвени да го живеете својот НАЈДОБАР ЖИВОТ сега, прочитајте ја оваа извонредна книга.

Демонот и госпоѓица Прим – книга за борбата на доброто и злото

Демонот и госпоѓица Прим – книга за борбата на доброто и злото
05 април, 00:34

Дали луѓето во суштина се добри или лоши? Имаме ли слобода сами да го избереме својот пат?

„Моќта на позитивното мислење” од Норман Винсент Пил

„Моќта на позитивното мислење” од Норман Винсент Пил
27 март, 00:05

Најпознатото дело на Норман Винсент Пил е „Моќта на позитивното мислење” - книга која е продадена во повеќе од 15 милиони примероци и е преведена на 40 јазици.


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

18 Мај

18 Мај
Во 1872 година во селото Влахи, Мелничко, во Пиринска Македонија, денешна Бугарија, е роден Јане Сандански, еден од најистакнатите македонски револуционери, познат и почитуван војвода и одличен раково
© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус