Книга

Играта на ангелите - Роман кој ќе ве воодушеви

Играта на ангелите - Роман кој ќе ве воодушеви
26 јануари, 03:22

„Играта на ангелите” е дело на Лилјана Хабрановиќ Џуровиќ, роман кој ќе ве воодушеви, ќе ве замисли и ќе ви отвори еден сосема поинаков поглед на животот, враќајќи ве кон духовната страна на она што го нарекуваме човечко постоење и дејствување.

Кој го здипли моето сирење?

Кој го здипли моето сирење?
23 јануари, 09:00

Од време на време во издаваштвото на книги се појавува книга која ја отвора вратата кон иднината, книга едноставна и разбирлива за секој, книга која брзо се чита и чии лекции се применуваат во текот на целиот живот.

Што да му подарите на вашето дете?

Што да му подарите на вашето дете?
21 декември, 00:53

Македонските овошни приказни во стих+ЦД можете да ја најдете на сите места каде се продаваат дневни весници и списанија во сите градови низ нашата убава Македонија.       

 

„Играта на животот” од Флоренс Сковел Шин

„Играта на животот” од Флоренс Сковел Шин
02 декември, 13:22

Познатата писателка Флоренс Сковел Шин која меѓу читачката публика е позната како „чудотворка”, била позната како духовен учител и исцелител, затоа што секогаш била подготвена за разговор, била спремна секому да помогне, била духовита и многу отворена за било каква соработка.

Моќта на потсвеста

Моќта на потсвеста
24 ноември, 00:49

Светскиот бестселер „Моќта на потсвеста” од Џозеф Марфи е книга која секој би требало да ја има во својот дом. 


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

6 Јуни

6 Јуни

Во 1799 година, во Москва е роден познатиот руски поет и основач на модерната руска литература, Александар Сергеевич Пушкин.

© 2023 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус