Мисли

Што е животот?

Што е животот?
16 јули, 07:56

Запознај ја својата коска, глодај ја, закопај ја, откопај ја, но и понатаму глодај ја.

Не очајувајте ...

Не очајувајте ...
06 јули, 06:35

Никогаш немојте да бидете тажни за нешто што сте пропуштиле, а сте очекувале дека ќе го имате, бидете радосни за пропуштената можност, бидејќи Бог има план да ви даде нешто многу подобро отколку што очекувате.

Правила за среќа

Правила за среќа
03 јули, 07:21

Постојат непишани правила за среќа кои секој од нас на некој начин ги знае, само не сме свесни за нивната големина и значење и не ги практикуваме.

Подготви се

Подготви се
24 јуни, 06:38

Некои ќе те искористат.

Големите мудрости на Далај Лама

Големите мудрости на Далај Лама
17 јуни, 00:05

Ова се дел од големите мудрости на Далај Лама, духовниот учител кој ќе ви покаже какви сме, а какви треба да бидеме.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус