Мисли

Убавината на животот

Убавината на животот
25 мај, 06:25

Ако засадам семе, тоа ќе израсне во прекрасен цвет.

Суштината на животот – цитат на Тоше Проески

Суштината на животот – цитат на Тоше Проески
23 мај, 00:38

Суштината на животот е да се сака, да имаш некој што те сака, да си сигурен дека те сака и дека е само со тебе.

Биди тоа што си ТИ

Биди тоа што си ТИ
18 мај, 07:23

Сакаш да бидеш тоа што си ТИ?

Ако веруваш дека...

Ако веруваш дека...
14 мај, 09:26
Ако веруваш дека добрината со добрина ќе се врати,токму ти биди оној кој денес некому добрина ќе прати!

Најубавите цитати за пријателството

Најубавите цитати за пријателството
11 мај, 07:05

Пријателството не е нешто што се учи во училиште, но доколку не го знаете вистинското значење на пријателството, тогаш ништо не сте научиле


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус