Мисли

Љубовта никогаш не умира - Анаис Нин

Љубовта никогаш не умира -  Анаис Нин
21 јуни, 18:08

Љубовта никогаш не умира од природна смрт.

Цени го тоа што го имаш!

Цени го тоа што го имаш!
02 јуни, 07:00

 Најсреќен е оној кој го цени тоа што го има!

Кој рече дека целта е недостижна?

Кој рече дека целта е недостижна?
22 мај, 07:32

Целта која тешко може да се постигне не е и недостижна.

Што е персоналитет, а што карактер?

Што е персоналитет, а што карактер?
17 мај, 07:28

Персоналитет е тоа што сме и тоа што правиме кога сите нè гледаат. 


Прва « 43  44  45  46  47  » Последна 

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус