Мисли

10 бесплатни работи кои ќе ве опуштат

10 бесплатни работи кои ќе ве опуштат
10 мај, 07:44

Нештата кои можат да нè направат среќни и опуштени отсекогаш биле и ќе останат бесплатни. Скапите желби го зголемуваат стресот и алчноста. 

Моќта на музиката на Боб Марли

Моќта на музиката на Боб Марли
08 мај, 07:57

Понесете со себе дел од моќните мисли на Боб Марли, затворете ги очите и дозволете ѝ на музиката да ве исполни со љубов и позитивна енергија, бидејќи „Добрата страна на музиката е во тоа што кога ќе те удри, не чувствуваш болка”.

Ех, само да знаеш...

Ех, само да знаеш...
03 мај, 09:56

Да знаеш колку се силни твоите мисли, никогаш нема да размислуваш за негативни работи.

Си ветувам себеси дека...

Си ветувам себеси дека...
29 април, 08:06

Пред да реагирам на која било емоција, ќе му се обратам на своето срце.

Силата на молитвата

Силата на молитвата
26 април, 08:45

„Дали знаете што значи делотворна молитва? 


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус