Мобилни

Што да играте на вашиот android?

Што да играте на вашиот android?
03 септември, 05:18

Ако и вие сте дел од групата корисници на android секој слободен момент искористете го за добра игра.

Nokia го доби спорот против HTC One

Nokia го доби спорот против HTC One
23 април, 12:35
Основниот суд во Амстердам го разреши судскиот спор помеѓу Nokia и HTC со судска забрана за HTC One да употребува делови за микрофон од STMicroelectronics за своите мобилни телефони.

HTC First

HTC First
11 април, 06:14

Новиот HTC First кој на пазарот се појави на почетокот на април оваа година, е нешто многу повеќе од она што во моментов може да го понуди било кој мобилен телефон.

Samsung Galaxy Young претставен на Конгресот во Барселона

Samsung Galaxy Young претставен на Конгресот во Барселона
26 февруари, 00:37

Young и Fame беа претставени на Светскиот мобилен конгрес во Барселона, а имаат речиси идентичен изглед и спецификации.

Nokia претстави 4 нови телефони

Nokia претстави 4 нови телефони
25 февруари, 13:19

Nokia Lumia 520 и Nokia Lumia 720 по многу нешта се слични помеѓу себе, поседуваат исти карактеристики, но исто така и по многу нешта се разликуваат.
 


Прва  «  1  2  3  4  » Последна

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус