Мобилни

iPhone 5 – еден од најлошите паметни телефони

iPhone 5 – еден од најлошите паметни телефони
10 јануари, 12:55

Според една неодамнешна анкета на Consumer Reports, iPhone 5 не е на врвот на листата на паметни телефони.

Nokia Lumia 620

Nokia Lumia 620
12 декември, 12:58

Пристигна новиот член во семејството на Nokia, Nokia Lumia 620.

Vodafone Smart Tab II 7

Vodafone Smart Tab II 7
27 ноември, 14:02

Во денешниот свет на таблети сé поголемо место зазема новиот Vodafone Smart Tab II 7.

iPhone 4S

iPhone 4S
25 октомври, 15:12

iPhone 4S е најбрзиот и најмоќен iPhone досега.

Новиот HTC One X + е на повидок

Новиот HTC One X + е на повидок
20 септември, 12:04

 

Новиот HTC One X + се очекува да биде новата верзија на Android (Jelly Bean 4.1)  и да ја има последната верзија на Sense 4.5 интерфејс.

 

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус