Мобилни

BlackBerry Curve 938

BlackBerry Curve 938
06 септември, 16:17

Дознајте што е тоа што BlackBerry Curve 9380 го издвојува од другите мобилни телефони кои спаѓаат во неговата група и зошто е сè повеќе и повеќе баран.

SAMSUNG GALAXY S III

SAMSUNG GALAXY S III
23 август, 16:02

Прочитајте зошто најдобриот модел на Samsung, GALAXY S III ќе ве придобие на прв поглед. Со својот дизајн, инспириран од природата, оди чекор понапред од smartphone.

Nokia N9

Nokia N9
10 август, 13:01

Најважната карактеристика на овој смартфон Nokia N9 е олеснетата комуникација со пријателите, семејството и општо со целиот свет.

Sony Xperia S LT26i, најдобар во својата генерација

Sony Xperia S LT26i, најдобар во својата генерација
26 јули, 16:06

Неговите брзи и ефикасни перформанси, можноста за надградба на оперативниот систем, како и можноста да снимите HD видео се причини зошто секој мора да го има.  

 

Прва « 1  2  3  4  » Последна 

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус