Моите рецепти - Здравје на мени

Хелда со зелка

Хелда со зелка
01 април, 00:07

Хелдата е богата со  железо и протеини и ако се внесува секојдневно по 1 порција ја зајакнува крвта, сиромашна е со маснотии и со калории.

Мојот сок за одржување на телесната тежина

Мојот сок за одржување на телесната тежина
30 март, 00:52

Одите во вежбалните, ги гледате сите тие испотени лица на кои најчесто се чита она „Ох, леле, не можам повеќе, ама ајде можеш ти, можеш уште еден, ајде така браво״.

Посен здрав појадок со варена пченка

Посен здрав појадок со варена пченка
27 март, 00:27

Денес мојот појадок во основа ќе ја има пченката во варена форма. 

Приказната за спанаќот продолжува – 3 варијанти на салата со свеж спанаќ

Приказната за спанаќот продолжува – 3 варијанти на салата со свеж спанаќ
24 март, 11:10

Вообичаено кај нас спанаќот се приготвува со некаква термичка обработка, но спанаќот може многу добро да биде дел од некоја салата.

Мислите дека знаете сè за спанаќот? Ве уверувам не знаете...

Мислите дека знаете сè за спанаќот? Ве уверувам не знаете...
21 март, 00:06

Спанаќот спаѓа во групата на листест зелен зеленчук кој по своите вредности е многу корисен, потребен и префериран во здравата исхрана.


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

4 Октомври

4 Октомври

Во 1883 - та година возот Ориент Експрес го започна своето прво патување.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус