Мој предлог

„Будење” од Антони Ди Мело

„Будење” од Антони Ди Мело
07 ноември, 07:18

Читајќи ја оваа прекрасна книга пробајте искрено да сознаете нешто повеќе за вас самите. Тоа е исто како кога би читале медицински прирачник и се запрашувате дали ги чувствувате некои од наведените симптоми. Тие ќе ви откријат нешто сосема ново за вас, нешто за што ниту сте сонувале.

Парга – Грција

Парга – Грција
04 август, 08:45

Одмор во септември – зошто да не!

Најголемиот трговец на светот - Ог Мандино

Најголемиот трговец на светот - Ог Мандино
30 април, 09:37

Најголемиот трговец на светот е најголемата и најсентиментална приказна која е посветена на големиот трговец, кој во симбиоза со добрината, љубовта и единствениот систем на трговија, создал едноставна и уникатна филозофија за успех.

Маврово

Маврово
30 јануари, 02:05

Зима е. Времето е студено, а сончевите зраци само повремено ѕиркаат од зад облаците. Вакво време всушност е и својствено за овој период од годината.
Но овие зимски временски услови, немојте да дозволите да бидат пречка за да го посетите Маврово во зима.

Под мермерно небо – книга за градењето на Таџ Махал

Под мермерно небо – книга за градењето на Таџ Махал
23 јануари, 06:34

Прекрасната приказна сведочи за моќта на љубовта која секогаш наоѓа начин да опстане, за мермерниот сведок на љубовта кој и денес гордо стои под небото, и сето тоа е раскажано на толку непосреден начин што и вие ќе станете дел од тој толку далечен свет, дел од историјата на Таџ Махал.


Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

23 Јуни

23 Јуни

Во 1972 година во Марсеј, Франција, е роден светски познатиот фудбалер Зинедин Зидан.

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус