Мој предлог

Попова Шапка

Попова Шапка
16 јануари, 09:45

Време е на зимски распуст, па љубителите на снегот, зимските спортови и зимската идила може да се рекреираат во зимско - рекреативниот туристички центар Попова Шапка.

 

Калуѓерот што го продаде своето ферари – Робин Шарма

Калуѓерот што го продаде своето ферари – Робин Шарма
12 јануари, 07:12

Книгата е прекрасен спој на древна духовна мудрост и строги принципи за успех. 
Од неа, преку многу едноставни примери можеме да разбереме многу работи, кои доколку одлучиме да ги применуваме можат и од корен да ни го променат нашиот живот.

„Кога Ниче плашеше” – неверојатен роман!!!

„Кога Ниче плашеше” – неверојатен роман!!!
23 декември, 06:30

Извонредниот роман на Ирвин Јалом се чита во еден здив и долго останува во сеќавање.

The hundred foot journey - филм кој вреди да се гледа

The hundred foot journey - филм кој вреди да се гледа
19 ноември, 09:07

Снимен според истоимениот светски бестселер, ˶Патување од сто чекори ̋ е незаборавно филмско доживување за сите генерации.

Најголемото чудо на светот - книга која прави чуда

Најголемото чудо на светот - книга која прави чуда
14 септември, 00:03

Светскиот бестселер на Ог Мандино, книгата која го обиколи светот и им го промени животот на илјадници кои ја прочитале е ремек дело кое ќе ви помогне да направите чуда во вашиот живот и да станете свесни за вашата вредност како човечки суштества.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус