Мој предлог

„Менталист”

„Менталист”
05 август, 12:00

Добро познатиот видовит човек, Патрик Џејн (Сајмон Бејкер), одлучува да се приклучи кон Калифорниското истражно биро и да даде свој придонес во борбата против криминалот.


Прва « 23  24  25  26  27  » Последна 

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус