Мој предлог

Бестселери кои доживеаја филмска адаптација во 2014

Бестселери кои доживеаја филмска адаптација во 2014
05 септември, 06:39

Секоја година многу книги доживуваат филмска адаптација, но некои отскокнуваат од другите, некои едноставно се книги (и филмови) кои не смеете да ги пропуштите и не залудно се вбројуваат меѓу светските бестселери.

„Искинатиот вел” од Естхер Гулшан

„Искинатиот вел” од Естхер Гулшан
25 август, 00:02

Многу ретко се случува во рацете да ни падне книга која поради интересната содржина не можеме да ја оставиме и ја читаме во еден миг, во еден здив.

Divergent – возбудлива приказна за еден поинаков свет

Divergent – возбудлива приказна за еден поинаков свет
11 август, 00:25

Снимен според истоимениот светски бестселер, „Различни” (Divergent) е возбудлива приказна за еден свет каде постојат пет фракции и секој мора да се одлучи за една од нив.

Кушадаси

Кушадаси
13 јули, 07:41

Летувањето во некоја од приморските земји речиси секогаш е примамливо и убаво, но доколку оваа година за ваша дестинација ја изберете Турција бидете сигурни дека нема да погрешите во вашиот избор.

Незаборавната Бора Бора и островите на Ксамил

Незаборавната Бора Бора и островите на Ксамил
04 јули, 09:01

Патувањето до Ксамил беше вистинско уживање. Го започнавме преку граничниот премин Меџитлија, по автопатот низ Грција, преку преминот кај Игуменица (избегнувајте го преминот кај Јанина, патот е многу подобар низ Игуменица), па на сплавот кај Бутринт и пристигнавме во Ксамил.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус