Мој предлог

„Моќта на позитивното мислење” од Норман Винсент Пил

„Моќта на позитивното мислење” од Норман Винсент Пил
27 март, 00:05

Најпознатото дело на Норман Винсент Пил е „Моќта на позитивното мислење” - книга која е продадена во повеќе од 15 милиони примероци и е преведена на 40 јазици.

Ender’s game:Потполно неочекуван крај и силна порака

Ender’s game:Потполно неочекуван крај и силна порака
17 март, 00:23

„Играта на Ендер” за многумина е уште еден научно - фантастичен филм, како и многуте пред него, но приказната крие многу моќна порака, па оние до кои ќе допре ќе бидат навистина восхитени на крајот од филмот.

Game of Thrones: Што ќе донесе новата сезона

Game of Thrones: Што ќе донесе новата сезона
12 март, 10:18

На големо задоволство на фановите на прекрасната Емилија Кларк која ја толкува улогата на Денерис Таргариен, ликот на Денерис ќе биде доста застапен во првата половина од 4-та сезона.

„The Hunger Games - Catching Fire”

„The Hunger Games - Catching Fire”
12 февруари, 13:02

„The Hunger Games - Catching Fire” е второто продолжение од трилогијата „The Hunger Games” - американска научно фантастична авантура која премиера доживеа на 15 ноември минатата година во Бразил. 

Играта на ангелите - Роман кој ќе ве воодушеви

Играта на ангелите - Роман кој ќе ве воодушеви
26 јануари, 03:22

„Играта на ангелите” е дело на Лилјана Хабрановиќ Џуровиќ, роман кој ќе ве воодушеви, ќе ве замисли и ќе ви отвори еден сосема поинаков поглед на животот, враќајќи ве кон духовната страна на она што го нарекуваме човечко постоење и дејствување.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус