Направи сам

Како да направите цветен венец?

Како да направите цветен венец?
23 мај, 07:05

За да направите прекрасен венец од свежо цвеќе потребни ви се најубавите цветови од вашата градина или од најблиската цвеќарница, ножички, зелен селотејп и едно подолго гранче.

Интересни идеи за салвети

Интересни идеи за салвети
11 април, 00:25

Уредувањето на трпезата е поврзано со празниците и домашните слави. Која и да е пригодата, идеите за украсни салвети секогаш се добредојдени.

Како да направите декоративни салвети

Како да направите декоративни салвети
10 март, 05:11

Следете ги овие чекори и научете како да направите декоративни салвети.
1. Ставете ги салветите една врз друга, како на сликата.

Декорации од храна – предизвик за креативните домаќинки

Декорации од храна – предизвик за креативните домаќинки
16 февруари, 10:49

Ако готвите со љубов, тогаш сигурно уживате и во убаво сервирана храна. Овие неверојатни декорации ќе ја разубават вашата трпеза и ќе предизвикаат воодушевување кај вашите најмили.

Креативни решенија за понежниот пол

Креативни решенија за понежниот пол
17 јануари, 05:52

Девојките сакаат ситници, уживаат да купуваат и никогаш не им е доста од марами, накит, обувки...


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус